Selectează o Pagină

CABINETELE DE AVOCATURA BALACI

Cabinetele de Avocatura Balaci Pașcu, Balaci Antița și Balaci Theodor din Oradea

Cabinetele de avocatură Balaci

Componența birourilor noastre este alcătuită din trei cabinete individuale de avocatură, „Cabinet individual de avocatură Balaci Pașcu”, titular fiind avocat doctor Balaci Nelu-Pașcu, înființat în 1997 și „Cabinet individual de avocatură Balaci Antița”, titulară fiind avocat Balaci Antița Doina, înființat în 1995, precum și „Cabinet individual de avocatură Balaci Theodor-Antoniu” ” înființat în anul 2018, titular fiind avocat Balaci Theodor-Antoniu.

Avocat dr. Balaci Nelu Pașcu :

Balaci Nelu-Pașcu

Balaci Nelu-Pașcu

avocat dr.

BalaciPascu@avocatbalaci.ro

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeș – Bolyai, promoția 1977-1981, practicând profesia de jurisconsult între anii 1981-1986 la fabrica de încălțăminte Bihoreana Marghita, județul Bihor, transferându-se în 1986 la uzina de alumină din Oradea unde lucrează până în 1988 în postul de consilier juridic.S-a transferat, în urma publicării unor reportaje, la cunoscuta revistă FLACĂRA din București, unde a deținut funcția de redactor teritorial pentru județele Bihor, Satu Mare și Sălaj. Din anul 1991 a devenit publicist comentator la cotidianul independent Crişana, compartimentul juridic.În anul 1997 intră în profesia de avocat în cadrul Baroului Bihor ca avocat definitiv.

A publicat articole de specialitate în Revista Română de Drept și a susținut conferințe la Facultatea de Stiinţe Politice Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca.

Pe parcursul profesiei a urmat numeroase cursuri și seminarii de pregătire profesională continuă, organizate de INPPA, specializându-se în prevederile Noilor Coduri, Civil și Penal, de Procedură Civilă și  Procedură Penală, intrate între timp în vigoare.

A devenit doctor in drept în toamna anului 2013 cu teza intitulată „Arbitraj internațional asupra problemelor litigioase din sud-estul Europei – Provincia Kosovo”, teză distinsă Magda cum Laude.  

Este membru al Uniunii Scriitorilor din România, distins cu nenumărate premii literare republicane pentru lucrările publicate.

Este Cetățean de onoare al comunei Telciu din județul Bistrița-Năsăud din anul 2012, Cetățean de onoare al orașului Ștei din anul 2017 și Cetățean de onoare al municipiului Beiuș din anul 2023.

Avocat și mediator Balaci Antița Doina :
Balaci Antița Doina

Balaci Antița Doina

avocat

BalaciAntita@avocatbalaci.ro

A absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universităţii Babeş – Bolyai, promoția 1979-1983, intrând în profesia de avocat în Baroul Bihor încă din anul 1983, exercitând neîntrerupt nobila profesie, atât în cadrul Biroului Colectiv de Asistență Juridică din Beiuş, cât și în cadrul BCAJ Oradea, unde se transferă în anul 1991, cu sediul final în str. Parcul Traian nr. 12 ap. 2 din 1997 și sub forma de exercitare a profesiei în Cabinet Individual de Avocatură Balaci Antița.

În continuarea studiilor s-a specializat în dreptul civil, cărțile funciare, dreptul familiei, drept succesoral, contracte și obligații, urmând cursurile și obținând diploma de masterat la Universitatea Vasile Goldiș din Arad în anul 2006.

Pe parcursul profesiei a urmat numeroase cursuri și seminarii de pregătire profesională continuă, organizate de INPPA pe profilele de interes amintite mai sus, specializându-se în prevederile Noilor Coduri, Civil și Penal de Procedură Civilă și Procedură Penală, intrate între timp în vigoare.

A devenit mediator ca urmare a absolvirii cursurilor de mediere din anul 2013, putând facilita oricând servicii juridice de mediere a părților aflate în litigii diverse.

Avocat Balaci Theodor Antoniu

Balaci Theodor Antoniu

Balaci Theodor Antoniu

avocat

BalaciTheodor@avocatbalaci.ro

A absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universităţii Babeş – Bolyai, promoția 2011-2015.

În continuarea studiilor a urmat cursurile și a obținut diploma de masterat, specializarea drept civil și procedură civilă, la Universitatea din Oradea în anul 2016.

După admiterea prin examen în profesia de avocat și-a început activitatea în cadrul Baroului Bihor din data de 15.11.2016 și a urmat cursurile de instruire continuă ale Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaţilor (INPPA), precum și diverse conferințe și stagii, devenind avocat definitiv în anul 2018.

În prezent este avocat titular al cabinetului de avocatură Balaci Theodor – Antoniu.

Este specializat în domeniile de drept penal și executări silite.

 

Cabinete avocatura Balaci

/////////////////////////

Oradea
str. Parcul Traian nr. 12, apart. 2
Romania

Av. dr. Balaci Pașcu : 0722 604.843

Av. Balaci Antița : 0744 290.762

Av. Balaci Theodor : 0746 357.553

CONTACT ---