Selectează o Pagină

CABINETELE DE AVOCATURA BALACI

Cabinetele de Avocatura Balaci Pașcu, Balaci Antița și Balaci Theodor din Oradea

Despre noi

Componența birourilor noastre este alcătuită din trei cabinete individuale de avocatură, „Cabinet individual de avocatură Balaci Pașcu”, titular fiind avocat doctor Balaci Nelu-Pașcu, înființat în 1997 și „Cabinet individual de avocatură Balaci Antița”, titulară fiind avocat Balaci Antița Doina, înființat în 1995, precum și (aici se schimba) „Cabinet individual de avocatură Balaci Theodor-Antoniu” înființat în anul 2018, titular fiind avocat Balaci Theodor Antoniu. Împreună formăm nu numai o familie, ci și o apreciată echipă de avocați cu o competență recunoscută în domeniile dreptului, remarcată pentru profesionalism, onestitate, corectitudine și seriozitate.

Împreună oferim o gamă largă de servicii în domenii precum:
N

dreptul civil

N

dreptul muncii,

N

dreptul penal,

N

dreptul comercial,

N

dreptul contravențional,

N

dreptul familiei,

N

dreptul societar etc.,

dar și reprezentare în fața instanțelor de orice grad, a organelor de urmărire penală și altor autorităţi cu atribuţii jurisdicţionale, precum și asistență juridică la elaborarea proiectelor de acte juridice ( contracte, convenţii, statute, etc.) și nu în ultimul rând consultanță de specialitate în domeniile dreptului elaborate pe larg la secţiunea servicii.

Vă așteptăm să ne contactați sau să vă prezentați personal sau prin reprezentanți la sediul nostru din strada Parcul Traian nr. 12 ap. 2 pentru a beneficia de asistență juridică completă și de calitate, detaliate la pagina de servicii, într-o ambianță profesională, politicoasă și plăcută în același timp.

Veţi găsi o echipă dispusă să vă ajute în orice demers ați avea în domeniul dreptului.

Programările se efectuează la telefon sau prin e-mail pentru stabilirea orei la care se va oferii consultația juridică.

Cabinete avocatura Balaci

/////////////////////////

Oradea
str. Parcul Traian nr. 12, apart. 2
Romania

Av. dr. Balaci Pașcu : 0722 604.843

Av. Balaci Antița : 0744 290.762

Av. Balaci Theodor : 0746 357.553

CONTACT ---